Yksityisyyskäytäntömme

Mitä tietoja keräämme asiakkailtamme?

Pyydämme Sinulta seuraavia henkilötietoja kun olet yhteydessä meihin sähköpostilla tai puhelimitse tai lähetät meille kotisivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Käytämme näitä tietoja voidaksemme lähettää Sinulle vastauksen kysymykseesi tai tehdäksemme Sinulle tarjouksen tai reagoidaksemme palautteeseesi.

Kun teet ohjelmapalveluvarauksen, pyydämme lisäksi seuraavia tietoja:

  • Yhteystietosi: kotiosoite ja puhelinnumero sekä majoituspaikka, jossa asut Kilpisjärven oleskelusi ajan
  • Henkilökohtaiset tietosi: ikä, sukupuoli, äidinkieli, kansallisuus ja vaatetuksesi kokotiedot
  • Saatamme pyytää lisätietoja kuten syntymäaikaa, – paikkaa ja kotipaikkaa, jos retkeen sisältyy rajanylitys Ruotsiin sisärajavalvonnan ollessa voimassa ja rajanylityksen ollessa luvanvaraista.

Tarvitsemme tietojasi saadaksemme Sinuun yhteyden varaustasi koskevissa asioissa. Henkilökohtaisia tietojasi tarvitsemme asiakaspalveluun ja voidaksemme varmistaa turvallisen ohjelmapalvelun, noudattaen ohjelmapalvelujen turvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä ja Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) ohjeistusta ohjelmapalvelujen turvallisuuden edistämiseksi.

Vaatetuksesi kokotietoja tarvitsemme, jos haluat vuokrata meiltä safarivarusteet ohjelmapalvelun ajaksi.

Me emme kerää tietoja internetsivuillamme kävijöistä emmekä Facebook-sivustomme seuraajista tai kommentoijista, emmekä myöskään kerää tietoa henkilöistä, jotka kommentoivat palvelujamme muilla meistä riippumattomilla matkailun internetsivustoilla.

Miten asiakkaiden tietoja käytetään?

Ainoastaan Toiminimi Martti Niskanen / Safaris – The Lapland Connection- yrityksen omistajilla ja työntekijöillä on pääsy asiakastietoihin. Kerättyä asiakastietoa käytetään vain varausliikenteessä ja asiakaspalvelussa.

Me emme koskaan myy, vuokraa tai välitä asiakastietoja kolmansille osapuolille. Poikkeustilanteissa, esimerkiksi onnettomuustapauksissa, henkilötietoja voidaan joutua määräyksestä luovuttamaan poliisi- ja pelastusviranomaisten sekä terveydenhuollon käyttöön. Covid 19-tilanteen aikana luovutamme pyytämiämme henkilötietoja rajavartiolaitokselle, jos tilaamasi ohjelmapalvelu suuntautuu rajan yli Ruotsiin ja sisärajavalvonta on voimassa.

Me emme käytä asiakastietoja markkinointiviestintään.

Emme ole vastuussa internetpalvelujemme tuottajan, maksunvälityspalveluiden tai Facebookin yksityisyyssuojakäytännöistä.

Asiakkaan oikeus tietoihinsa

Sinulla on oikeus nähdä kaikki Sinusta keräämämme ja arkistoimamme tieto ja pyytää meitä korjaamaan ja / tai poistamaan kyseiset tiedot paitsi siinä tapauksessa, että tietoja tarvitaan lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi kirjanpidossa. Ole hyvä ja ota yhteys sähköpostitse laplandconnection(at)gmail.com.

Asiakastietojen turvallisuus

Asiakastietoja sisältävät tietokannat sijaitsevat turvallisessa ympäristössä. Asiakastietoja säilytetään korkeintaan kaksi vuotta siitä päivämäärästä, jolloin ohjelmapalvelu suoritetaan. Kirjanpitoaineistoa, joka sisältää asiakastietoja, säilytetään kirjanpitolainsäädännön vaatimuksen mukaisesti.

Yhteydenotto

Jos tarvitset tarkennusta yksityisyyskäytännöstämme tai jos Sinulla on kysyttävää, ole hyvä ota meihin yhteyttä sähköpostitse laplandconnection(at)gmail.com

Ole hyvä ja huomioi, että yksityisyyskäytäntöämme saatetaan ajoittain muuttaa. Ajantasainen versio löytyy aina kotisivultamme http://www.thelaplandconnection.com

%d bloggers like this: