Vastuullinen retkikumppani

Luonto on meidän tärkein yhteistyökumppanimme

Valitse lomallesi vastuullinen retkikumppani, sillä Kilpisjärven ympäristön ja Käsivarren erämaan luonto on ainutlaatuinen. Me pidämme luonnosta hyvää huolta. 

Pääset kanssamme opastetuille retkille, jotka toteutetaan luontoa kunnioittaen. Roskaton retkeily, jätteiden lajittelu ja kierrätys ovat meille jokapäiväisiä toimia. Meillä on yhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa ja olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän matkailun periaatteita ja retkietikettiä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Asiakkaiden turvallisuus on meille prioriteetti. Me huolehdimme siitä, että turvallisuuskäytäntömme ovat aina ajan tasalla ja että asiakkaat saavat yksityiskohtaiset turvallisuusohjeet ennen retkelle lähtöä. Martti Niskanen, yrityksen perustaja ja omistaja, toimii Kilpisjärven VPK:ssa palo-, pelastus- ja ensivastetehtävissä.

Kilpisjärvi on kotimme

Me asumme Kilpisjärvellä ympäri vuoden ja tuemme paikallisia yrityksiä ja paikallistaloutta. Edistämme paikallisten tuotteiden ja palveluiden myyntiä ja arvostamme yhteistyötämme kylän yrittäjien kanssa. Vaalimme alueemme kulttuuriperintöä ja nostamme kulttuuriarvot esiin matkailutuotteissamme.

Olemme täällä asiakkaitamme varten

Asiakastyytyväisyys on meillä etusijalla ja toivomme asiakkaiden antavan meille palautetta, jotta voimme jatkuvasti parantaa palvelumme laatua. Pyrimme hinnoittelemaan tuotteemme asiakasystävällisesti ja siten, että toimintamme on kannattavaa ja pystymme huolehtimaan taloudellisista velvoitteistamme.   

Asiakkaidemme kommentteja

Lämmin kiitos vielä kerran eilisestä retkestä – oli hieno päivä. Arvostin suuresti ammattitaitoasi, kokemustasi ja hyviä juttujasi!

Haltin valloitus kesällä

On hienoa, että olette siellä ja voi luottaa hyviin opastuksiin. Olen laittanut sanaa kiertämään.

Ruskaretket Kilpisjärvellä ja Norjassa

Olomme oli hyvin turvallinen kokeneen oppaan ja kuljettajan, eli Sinun, mukana.

Haltin valloitus kevättalvella

Yhteystietomme löydät täältä!

Tervetuloa Kilpisjärvelle!

%d bloggers like this: