Kesän ja syksyn retkien varaus- ja toimitusehdot

Varaukset

Varaamalla retken asiakas sitoutuu noudattamaan varaus- ja toimitusehtojamme.

Suosittelemme ennakkovarausta retkillemme.

Ole hyvä ja ilmoita varausta tehdessäsi kaikkien retkelle osallistujien nimet, iät ja kansallisuus sekä majapaikkanne nimi Kilpisjärvellä.

Kesän ja syksyn retket eivät sovellu alle 10-vuotiaille lapsille seuraavin poikkeuksin:

Kilpisjärven kalastusretkelle voivat kuitenkin osallistua 7 – 10-vuotiaat lapset, edellyttäen, että he ovat uimataitoisia. Kävelyretkelle siperianhuskyn seurassa voi osallistua 7 – 10-vuotias lapsi vanhempien valvonnassa.

Peruutukset

Asiakas voi peruuttaa ennakkoon varatun retken veloituksetta 31 päivää ennen retken ajankohtaa. Peruutuksesta 30 – 08 päivää ennen retken ajankohtaa pidätämme oikeuden veloittaa 30 % retken hinnasta. Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme retken täyden hinnan. Verkkokaupastamme ostetuista retkistä veloitamme aina laskutuskuluina € 15 / henkilö.

T:mi Martti Niskanen voi peruuttaa ennakkoon varatun retken, jos sää- tai muut olosuhteet ovat sellaiset, että retkeä ei voi toteuttaa turvallisesti. Tällöin palautamme asiakkaalle ennakkoon maksetun retken hinnan kokonaisuudessaan.

Pidätämme oikeuden reitti- ja aikataulumuutoksiin samoin kuin oikeuden keskeyttää safarin tai retken mikäli arvioimme osallistujan aiheuttavan vaaraa itselleen tai toisille tai hänen terveydentilansa ei ole riittävä. Tällaisesta keskeytyksestä ei ennakkomaksua palauteta.

Peruutusehdot räätälöidään asiakaskohtaisesti ryhmämatkoille, erikoislähdöille ja huippusesongin varauksille.

Hinnat ja maksaminen

Hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Hinnanmuutokset ovat mahdollisia, jos niihin on aihetta meistä riippumattomista syistä.

Maksun voi suorittaa ennakkoon pankkisiirrolla tai PayPal-maksuna, paikan päällä käteisellä kuittia vastaan, tai maksukortilla (Visa, MasterCard).

Opastus

Retket opastetaan suomeksi ja/tai englanniksi.

Retkien toteutus

Kesän ja syksyn retkiä toteutetaan päivittäin, sääolosuhteiden niin salliessa. Retkien toteutusajat löytyvät retkikuvauksista.

Retkien vaikeusaste

Retkikuvauksessa vaikeusaste antaa viitteen siitä, millainen fyysinen rasitus osallistumisesta saattaa koitua. Riittämättömän vaatetus, sairaudet, lääkitys ja heikko fyysinen kunto saattavat edesauttaa rasitustiloja.

Osallistujien tulee huolehtia riittävän lämpimästä kerrospukeutumisesta ja käyttää tukevia jalkineita retkillämme.

Järjestäjän vastuu

Suosittelemme asiakkaillemme henkilökohtaista matkavakuutusta, sillä emme vastaa henkilö- ja/tai omaisuusvahingoista aktiviteettien aikana.

T:mi Martti Niskanen noudattaa varovaisuutta ja asianmukaisia turvallisuusmääräyksiä järjestäessään retkiä ja aktiviteetteja. Asiakas osallistuu ohjelmapalveluun aina omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden ohjelmien muutoksiin tarvittaessa.

Force majeure-tapauksessa T:mi Martti Niskasen vastuu rajoittuu peruutetun retken ennakkomaksun palautukseen.

Mahdolliset kiistat käsitellään Lapin Käräjäoikeudessa.

%d bloggers like this: