Varaus- ja toimitusehtomme 2019

Kesän ja syksyn safarit ja retket Kilpisjärvellä

Varaukset:

Varaamalla retken asiakas sitoutuu noudattamaan varaus- ja toimitusehtojamme.

Suosittelemme ennakkovarausta retkillemme.

Ole hyvä ja ilmoita varausta tehdessäsi kaikkien retkelle osallistujien nimet, iät ja kansallisuus sekä majapaikkanne nimi Kilpisjärvellä.

Kalastusretki Kilpisjärvellä, koskenlaskuretki Könkämäenolla ja maastopyöräretki eivät sovellu alle 10-vuotiaille lapsille. Huskyvaellukselle koko perhe on tervetullut. Huomioithan kuitenkin, että vain aikuiset voivat taluttaa huskya.

Peruutukset:

Asiakas voi peruuttaa ennakkoon varatun retken veloituksetta 31 päivää ennen retken ajankohtaa. Peruutuksesta 30 – 08 päivää ennen retken ajankohtaa pidätämme oikeuden veloittaa 50 % retken hinnasta. Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme retken täyden hinnan.

T:mi Martti Niskanen voi peruuttaa ennakkoon varatun retken, jos sää- tai muut olosuhteet ovat sellaiset, että retkeä ei voi toteuttaa turvallisesti. Tällöin palautamme asiakkaalle ennakkoon maksetun retken hinnan kokonaisuudessaan.

Pidätämme oikeuden reitti- ja aikataulumuutoksiin samoin kuin oikeuden keskeyttää safarin tai retken mikäli arvioimme osallistujan aiheuttavan vaaraa itselleen tai toisille tai hänen terveydentilansa ei ole riittävä.

Peruutusehdot räätälöidään asiakaskohtaisesti ryhmämatkoille, erikoislähdöille ja huippusesongin varauksille.

Hinnat ja maksaminen:

Hintoihin sisältyy arvonlisävero, paitsi opastuspalvelun hinta, johon lisätään arvonlisävero 24%, kun opastus tapahtuu Suomessa. Opastuspalvelu Norjan puolella on veroton palvelu.

Hinnanmuutokset ovat mahdollisia, jos niihin on aihetta meistä riippumattomista syistä.

Maksun voi suorittaa ennakkoon pankkisiirrolla tai PayPal-maksuna, paikan päällä käteisellä kuittia vastaan, tai maksukortilla (Visa, MasterCard).

Opastus:

Retket opastetaan suomeksi ja/tai englanniksi.

Retkien toteutus:

Kesän ja syksyn retkiä toteutetaan päivittäin, sääolosuhteiden niin salliessa, kesäkuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin. Toteutamme retken, kun osallistujia on vähintään 2 henkilöä. Rajoitamme retkilähdön osallistujamäärän 4 – 6 henkilöön, ellei kyseessä ole asiakkaan tilaama erikoislähtö, joita toteutamme tilauksesta myös ryhmille.

Retkien vaikeusaste:

Retkikuvauksessa vaikeusaste antaa viitteen siitä, millainen fyysinen rasitus osallistumisesta saattaa koitua. Riittämättömän vaatetus, sairaudet, lääkitys ja heikko fyysinen kunto saattavat edesauttaa rasitustiloja.

Osallistujien tulee huolehtia riittävän lämpimästä kerrospukeutumisesta ja käyttää tukevia jalkineita retkillämme.

Järjestäjän vastuu:

Suosittelemme asiakkaillemme henkilökohtaista matkavakuutusta, sillä emme vastaa henkilö- ja/tai omaisuusvahingoista aktiviteettien aikana.

T:mi Martti Niskanen noudattaa varovaisuutta ja asianmukaisia turvallisuusmääräyksiä järjestäessään retkiä ja aktiviteetteja. Asiakas osallistuu ohjelmapalveluun aina omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden ohjelmien muutoksiin tarvittaessa.

Force majeure-tapauksessa T:mi Martti Niskasen vastuu rajoittuu peruutetun retken ennakkomaksun palautukseen.

Mahdolliset kiistat käsitellään Lapin Käräjäoikeudessa.