Kesän ja syksyn retkien varaus- ja toimitusehdot

Varaukset

Varaamalla retken asiakas sitoutuu noudattamaan varaus- ja toimitusehtojamme.

Ole hyvä ja ilmoita varausta tehdessäsi jokaisen retkelle osallistujan nimi, ikä, kotipaikka ja kansallisuus sekä majapaikkanne nimi Kilpisjärvellä majoittuessanne.

Kesän ja syksyn retket eivät sovellu alle 10-vuotiaille lapsille.

Peruutukset

Asiakas voi peruuttaa ennakkoon varatun retken veloituksetta 31 päivää ennen retken ajankohtaa. Peruutuksesta 30 – 08 päivää ennen retken ajankohtaa pidätämme oikeuden veloittaa 30 % retken hinnasta. Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme retken täyden hinnan.

T:mi Martti Niskanen voi peruuttaa ennakkoon varatun retken, jos sää- tai muut olosuhteet ovat sellaiset, että retkeä ei voi toteuttaa turvallisesti. Tällöin palautamme asiakkaalle ennakkoon maksetun retken hinnan kokonaisuudessaan.

Pidätämme oikeuden reitti- ja aikataulumuutoksiin samoin kuin oikeuden keskeyttää retken mikäli arvioimme osallistujan aiheuttavan vaaraa itselleen tai toisille tai hänen terveydentilansa ei ole riittävä. Tällaisesta keskeytyksestä ei ennakkomaksua palauteta.

Hinnat ja maksaminen

Hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Hinnanmuutokset ovat mahdollisia, jos niihin on aihetta meistä riippumattomista syistä.

Maksun voi suorittaa ennakkoon pankkisiirrolla, paikan päällä käteisellä kuittia vastaan tai maksukortilla (Visa, MasterCard).

Opastus

Retket opastetaan suomeksi ja/tai englanniksi.

Retkien toteutus

Kesän ja syksyn retkiä toteutetaan päivittäin, sääolosuhteiden niin salliessa. Retkien toteutusajat löytyvät retkikuvauksista.

Pidätämme oikeuden ohjelmien muutoksiin tarvittaessa.

Retkien vaikeusaste

Retkikuvaukset antavat viitteen siitä, millainen fyysinen rasitus osallistumisesta saattaa koitua. Riittämättömän vaatetus, sairaudet, lääkitys ja heikko fyysinen kunto saattavat edesauttaa rasitustiloja.

Osallistujien tulee huolehtia riittävän lämpimästä kerrospukeutumisesta ja käyttää tukevia jalkineita retkillämme.

Järjestäjän vastuu

T:mi Martti Niskanen noudattaa varovaisuutta ja asianmukaisia turvallisuusmääräyksiä järjestäessään retkiä. Asiakas osallistuu ohjelmapalveluun aina omalla vastuullaan.

Suosittelemme asiakkaillemme henkilökohtaista matka- ja tapaturmavakuutusta, sillä emme vastaa henkilö- ja/tai omaisuusvahingoista ohjelmapalveluiden aikana paitsi sellaisessa tapauksessa, minkä vakuutusyhtiömme määrittelee kuuluvan yritystoiminnan vastuuvakuutuksen piiriin.

Force majeure-tapauksessa T:mi Martti Niskasen vastuu rajoittuu peruutetun retken ennakkomaksun palautukseen.

Mahdolliset kiistat pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Oikeudenkäyntiin johtavat riita-asiat käsitellään Lapin Käräjäoikeudessa.

%d bloggers like this: