Oppaasi Kilpisjärvellä: Martti Niskanen

Tarvitsetko oppaan Kilpisjärvellä? Minä olen Niskasen Martti ja vien Sinut mielelläni tunturiin. Olen työskennellyt oppaana jo 30 vuoden ajan. Tuo komea kaveri vierelläni kuvassa on Peni, siperianhuskyvaljakkoni johtaja.

Talvikaudella järjestän moottorikelkkaretkiä, asiakkaat joko rekikyydissä istuen tai itse omaa tai vuokrakelkkaa ajaen. Minut voi myös palkata omatoimisten kelkkailijoiden oppaaksi Haltille. Pääset mukanani lumikenkäilemään, pilkille ja ajelulle siperianhuskyvaljakolla. Hiihtäjät, kalastajat ja metsästäjät kuljetan tunturiin moottorikelkan rekikyydissä.

Jos kesällä mielit kalaan Könkämäenolle tai tarvitset kokeneen koskenlaskukipparin palveluita Lätäsenolle, ota yhteyttä – toteutetaan yhdessä hieno reissu Kilpisjärven upeisiin tunturimaisemiin.  Minulta voit tilata myös autonsiirtopalvelun vaikkapa Guolasjärvelle Norjaan Haltinvaelluksesi päätepisteeseen.  Lähden myös oppaaksi päiväretkelle huiputtamaan Haltin Norjan Guolaksen kautta.

Näiltä sivuilta löydät talviohjelmat sekä kesän ja syksyn ohjelmat kuvauksineen ja hintoineen.   Jos haluat tehdä varauksen tai tarvitset lisätietoa retkistä, ole hyvä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen laplandconnection@gmail.com tai soita numeroon 040 142 6061. 

Otathan yhteyttä. Tapaamisiin Kilpisjärvellä!

Voit seurata meitä Facebookissa!

%d bloggers like this: