Bussimatkanjärjestäjälle

Tarvitsetko ryhmällesi oppaan Kilpisjärvellä?

Palveluksessasi Martti ja Sinikka Niskanen, Kilpisjärvellä vakituisesti asuva yrittäjäpariskunta.

Martti vie luontoon

Kokenut ja koulutettu Lappi-opas Martti Niskanen johtaa ryhmäsi Kolmen valtakunnan rajapyykille, Mallan luonnonpuistoon ja huiputtamaan Saanatunturin. Norjan puolella mielenkiintoinen ja jokseenkin tuntematon retkikohde on Steindalenin jäätikkö Lyngenin Alppien upeissa maisemissa.

Martin retkillä opit luonnosta, ihmisistä ja ilmiöistä.

Sinikka kertoo tarinat

Sinikka Niskanen kertoo tarinat Kilpisjärven historiasta, “puulaakin” ja Yykeänperän markkinoiden ajasta sekä norjalaisesta elämänmenosta. Puolen päivän retkellä Skibotnin kylään ihaillaan Lyngenin alppimaisemia, pulahdetaan uimaan vuonossa, tutustutaan norjalaiseen päivittäistavarakauppaan ja ihaillaan komeaa Morsiushuntuputousta.

Koko päivän retki Norjan Lyngeniin voidaan ajaa ympyräreittinä, johon sisältyvät sekä lauttamatka vuonolla että käynti maailman pohjoisimmassa tislaamossa ja hylätyssä Nato-tukikohdassa. Sotahistoriasta kiinnostuneiden kanssa voidaan Lyngenin retkellä seurata Norjan 2. maailmansodan aikaisen kansallissankarin Jan Baalsrudin jalanjälkiä.

Sinikka opastaa suomeksi, englanniksi ja ranskaksi.

Kilpisjärvi talvella on oiva ryhmämatkakohde!

Kotimaan matkailu Lappiin lumisena aikana on kovassa nosteessa, ja Kilpisjärvi toivottaakin kotimaiset talvimatkustajat sydämellisesti tervetulleiksi! Me viemme ryhmäsi tutustumaan saamelaiskulttuuriin ja ihailemaan tunturiluontoa. Päiväretki Skibotniin tai Tromssaan kruunaa Lapin loman.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

%d bloggers like this: