Asiakasturvallisuus retkillämme pandemian aikana

Me suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme terveyteen ja turvallisuuteen. Teemme parhaamme, jotta tilaamasi retki on kaikin puolin onnistunut.

Noudatamme hallituksen sekä kansallisten ja paikallisten viranomaisten asetuksia ja suosituksia Covid-19 -pandemian aikana ja päivitämme tarvittaessa toimenpiteitämme.

Opastettuja retkiä luonnon helmassa

Retkeilemme Kilpisjärven kylää ympäröivässä luonnossa ja Käsivarren erämaa-alueella. Täällä riittää tilaa ja puhdasta ilmaa eikä ruuhkia pääse syntymään.

Retket pienille ryhmille ja yksityisille seurueille

Kaikki syysretkemme loka- ja marraskuussa järjestetään yksityisesti Sinulle ja omalle seurueellesi.

Osa talviretkistämme – kuten suosittu huskyvaljakkoajelu – on aina ryhmällesi privaatti, kun taas joillekin retkille voit osallistua ostamalla yhden tai useamman paikan (retkellä aina korkeintaan 12 osallistujaa) tai vaihtoehtoisesti tilaamalla kyseisen retken yksityisesti. Tutustu talviretkien sisältöihin ja vaihtoehtoihin täällä.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Muistutamme vieraitamme turvavälien noudattamisesta, myös ulkona luonnossa retkeillessämme.

Käsidesiä on saatavilla retkien aikana.

Kotivierailun aikana (sisältyy Kyläkävelyyn) sekä viettäessämme aikaa kodassa tai autiotuvalla (Iltaretki tunturiin, Tunturiretki, Haltin valloitus) kehotamme asiakkaitamme käyttämään kasvomaskeja. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös turvallisuusohjeistuksen aikana ennen retkelle lähtöä.

Elintarviketurvallisuus

Ruokaa ja juomaa on tarjolla useiden retkien aikana. Meillä on hygieniapassit ja varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia. Käytämme suojakäsineitä ja kasvomaskeja ruoan valmistuksen aikana.

Varusteiden puhtaus

Voit pukeutua retkille omiin ulkoiluvarusteisiin, mutta jos ne eivät ole riittävät tänne arktiseen ilmastoon, voit myös vuokrata meiltä lämpimät varusteet. Pidemmillä retkillä (Tunturiretki, Haltin valloitus) sekä moottorikelkkasafareilla kelkan kuljettajalle ja matkustajalle varusteet sisältyvät aina retken hintaan. Varusteet tuodaan majoitusyksikköösi Kilpisjärvellä toimestamme, joten voit pukeutua kaikessa rauhassa omassa mökissä tai huoneistossa.

Vuokraarusteisiin sisältyvät kelkkailuhaalarit, rukkaset, saappaat ja sukat. Sukat pestään koneessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Haalarit ja rukkaset höyrytetään käytön jälkeen. Saappaat pyyhitään puhtaiksi.

Moottorikelkkasafareilla ja rekikuljetuksien aikana suojakypärien käyttö on pakollista. Suojakypärät ja kypärämyssyt sisältyvät aina retken hintaan. Myssyt pestään koneessa jokaisen käyttökerran jälkeen ja kypärät pyyhitään desinfiointiaineella.

Otathan meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja toimenpiteistämme Covid-19 -pandemian aikana.

%d bloggers like this: