Asiakasturvallisuus retkillämme pandemian aikana

Me suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme terveyteen ja turvallisuuteen. Teemme parhaamme, jotta tilaamasi retki on kaikin puolin onnistunut.

Noudatamme hallituksen sekä kansallisten ja paikallisten viranomaisten asetuksia ja suosituksia Covid-19 -pandemian aikana ja päivitämme tarvittaessa toimenpiteitämme.

Opastettuja retkiä luonnon helmassa

Retkeilemme Kilpisjärven kylää ympäröivässä luonnossa, Käsivarren erämaa-alueella ja lähialueilla Norjassa. Täällä riittää tilaa ja puhdasta ilmaa eikä ruuhkia pääse syntymään.

Retket yksityisille seurueille

Kaikki retkemme järjestetään yksityisesti Sinulle ja omalle seurueellesi. Matkustitpa yksin, kumppanisi, perheesi, kavereittesi tai työyhteisösi jäsenten kanssa, retkeilet omassa porukassa, kun valitset meidän palvelumme.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Muistutamme vieraitamme turvavälien noudattamisesta, myös ulkona luonnossa retkeillessämme.

Käsidesiä on saatavilla retkien aikana.

Viettäessämme aikaa sisätiloissa muistutamme asiakkaitamme kasvomaskien käytöstä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös turvallisuusohjeistuksen aikana ennen retkelle lähtöä.

Elintarviketurvallisuus

Ruokaa ja juomaa on tarjolla useiden retkien aikana. Meillä on hygieniapassit ja varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia. Käytämme suojakäsineitä ja kasvomaskeja ruoan valmistuksen aikana.

Varusteiden puhtaus

Voit pukeutua retkille omiin ulkoiluvarusteisiin, mutta jos ne eivät ole riittävät tänne arktiseen ilmastoon, voit myös vuokrata meiltä lämpimät talvivarusteet.

Vuokravarusteet tuodaan majoitusyksikköösi Kilpisjärvellä toimestamme, joten voit pukeutua kaikessa rauhassa omassa mökissä tai huoneistossa.

Vuokravarusteisiin sisältyvät kelkkailuhaalarit, rukkaset, saappaat ja sukat. Sukat pestään koneessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Haalarit ja rukkaset höyrytetään käytön jälkeen. Saappaat pyyhitään puhtaiksi.

Moottorikelkkasafareilla ja rekikuljetuksien aikana suojakypärien käyttö on pakollista. Suojakypärät ja kypärämyssyt sisältyvät aina retken hintaan. Myssyt pestään koneessa jokaisen käyttökerran jälkeen ja kypärät pyyhitään desinfiointiaineella.

Otathan meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja toimenpiteistämme Covid-19 -pandemian aikana.

%d bloggers like this: